Graafinen suunnittelu

Onko sinulla uusi yritys vailla logoa tai kaipaako ilmeenne pientä piristystä? Vai olisikohan jo korkea aika laittaa koko yritys­ilme uusiksi?

Suunnittelen logot ja yrityksesi näköisen yksilöllisen brändi-ilmeen sekä tarjoan muut graafisen suunnittelun palvelut.

Organisaatiollasi on aina brändi riippumatta siitä, onko sitä rakennettu tietoisesti vai onko se muodostunut sattumalta. Brändinne muodostuu visuaalisen ilmeen lisäksi viestinnästä, tuotteista, palveluista, asiakaskokemuksesta ja ennen kaikkea siitä, mitä puskissa puhutaan.

Vaikka visuaalinen ilme onkin vain yksi osa määrätietoista brändin rakentamista, on se sellainen osa, johon on helppo itse vaikuttaa, ja jossa on kätevä hyödyntää ulkopuolisen ammattilaisen apua. Yhtenevä, yksilöllinen ja tunnistettava yritysilme tekee jättää jäljen ja auttaa erottautumaan.

Olipa kyseessä sitten logo, verkkosivu, mainos tai somekuvitus, ammattimaisesti suunniteltu grafiikka voi olla ratkaiseva tekijä huomaamisen ja ohittamisen välillä.

Älä siis jätä visuaalista identiteettiäsi sattuman varaan. Olen apunasi kaikissa graafisen suunnittelun tehtävissä, tarvitsitpa sitten logoa, kokonaista yritysilmettä tai yksittäistä mainosta.

Palvelut

Logot­

Naama, joka jää mieleen.

Logo on yrityksesi kasvot. Asiakkaasi huomaavat sen ensin ja siitä yrityksesi tunnistetaan. Hyvä logo on yrityksesi näköinen, se kertoo tarinanne, välittää arvonne ja erottaa kilpailijoista.

Suunnittelen yrityksellesi uuden logon tai nykyaikaistan olemassa olevan. Voin suunnitella pelkästään logon, joka sopii yhteen yrityksesi nykyisen visuaalisen ilmeen kanssa, mutta usein on fiksua kääriä hihat ja toteuttaa koko brändi-ilmeen uudistus samalla kertaa.

Yritysilmeet­

Laitetaanko vähän parempaa seppälää?

Kun logo on yrityksesi kasvot, niin yritysilme on sen päällä olevat vaatteet, jotka kertovat, kuka se on, mitä se tekee ja mihin se uskoo. Visuaalinen ilme voi olla vakava, rento tai leikkisä, mutta sen tulee viestiä aina luotettavuutta ja ammattitaitoa.

Yritysilme viestii monia samoja asioita kuin logokin, mutta se on useammista palikoista koostuva laajempi kokonaisuus, joka sisältää logon lisäksi muita graafisia elementtejä, kuten esimerkiksi värimaailman, typografian, kuvat ja kuvitukset.

Suunnittelen kestävän ja tunnistettavan visuaalisen ilmeen, joka on yrityksesi näköinen ja makuinen. Työn tuloksena syntyy yksittäisten elementtien lisäksi graafinen ohjeisto, joka on yrityksesi visuaalinen käsikirja. Siinä käydään yksityiskohtaisesti läpi kaikki elementit, joista ilmeenne muodostuu. Annan siinä myös ohjeita niiden käytöstä selkeiden esimerkkien avulla.

Graafisen ohjeiston avulla pidät brändisi visuaalisen ilmeen aina yhdenmukaisena ja ammattimaisena kaikissa kanavissa ja käyttökohteissa – tekijästä riippumatta.

Esitteet, käyntikortit ja muu suunnittelu­

Näköistäsi näkyvyyttä.

Kun haluat jättää jäljen Internetin ulkopuolellakin, suunnittelen näköisesi markkinointimateriaalit ja muut tarvitsemasi painoaineistot:

 • käyntikortit
 • esitteet
 • kutsut
 • julisteet
 • tarrat
 • roll-upit
 • banderollit
 • tapahtumapassit
 • henkilökortit
 • opasteet
 • infografiikka
 • liikelahjat.

Toteutan aineistot joko olemassa olevan graafisen ohjeiston pohjalta tai suunnittelen aineistot antamiesi ohjeiden ja toiveiden pohjalta.

Mainokset­

Pidä meteliä itsestäsi.

Suunnittelen niin perinteiset lehti-ilmoitukset kuin myös mainosbannerit ja erilaiset verkkomainonnan toteutukset.

Sisällöntuotanto ­

Kynä kädessä, mutta sormi suussa?

Visuaalisten pläjäysten lisäksi autan sinua luomaan tekstisisällöt, jotka ovat brändisi näköisiä ja puhuttelevat asiakkaitasi.

Kirjoitan tekstit sovittujen aiheiden mukaisesti tai voit itse kirjoittaa luonnokset, jotka minä oikoluen ja muokkaan julkaisukuntoon. Autan myös tekstejä tukevien kuvien valinnassa ja käsittelyssä.

Verkko­sivustojen ja verkko­kauppojen ulkoasut­

Suunnittelen modernit responsiiviset ulkoasut sanallisten kuvausten, luonnoksien tai rautalankamallien pohjalta. Tuotan tarvittavista näkymistä valmiit HTML-, CSS- ja kuvatiedostot, jotka voitte joko itse implementoida sivustollenne tai jättää senkin minun huolekseni.

Voin suunnitella ulkoasun olemassa olevan graafisen ohjeistuksen pohjalta tai luoda täysin uuden visuaalisen ilmeen. Voin myös muokata eri julkaisujärjestelmissä ja verkkokaupoissa olevia valmiita ulkoasuteemoja brändisi ilmeeseen sopivaksi tai tehdä ulkoasun suoraan haluamasi WordPress-teeman pohjalta.

Mieluiten käytän UI-suunnittelussa Tailwind CSS:ää, joka nopein ja siten myös edullisin vaihtoehto. Jos Tailwind ei ole kuitenkaan teidän juttunne, sujuu minulta toki myös SASS:n, LESS:n ja puhtaan CSS:n kirjoittaminen ja semanttinen nimeäminen BEM:llä tai ilman.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen freelancerin avuksesi verkkopalvelusi ulkoasun suunnitteluun.

Ota yhteyttä

Kuinka voin auttaa?

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen ja luotettavan ammattilaisen, jonka kanssa kommunikaatio toimii ja hommat hoituvat mutkattomasti. Sinulla ei tarvitse olla valmiiksi pureskeltua suunnitelmaa. Riittää, että sinulla on ongelma, niin mietitään yhdessä, miten se ratkaistaan.