Mallinrakennus

Haluaisitko pienoismallin kotitalostasi tai ensimmäisestä autostasi? Tai antasitko läheisellesi lahjaksi uniikin pienois­patsaan hänen suosikki­sarja­kuva­­hahmostaan?

Vai tarvitsetteko mainokseen tai elokuvaan pieniä malleja välittämään suuria tunteita?

Rakennan ja maalaan toiveittenne mukaiset miniatyyriteokset sekä kokoan ja kustomoin pienoismallien rakennussarjoja.

Palvelut

Rakennus ja maalaus­

Rakennan ja maalaan toiveesi mukaiset miniatyyriteokset sekä kokoan ja kustomoin pienoismallien rakennussarjoja. Materiaaleina käytän muun muassa muovia, metallia, puuta sen mukaan mikä milloinkin on tarkoituksenmukaisinta.

Kunnostus ja korjaus­

Pientä ehostusta suurella sydämellä.

Onko sinulla tunnearvoltaan mittaamaton perintöpienoismalli, joka on kuitenkin jo nähnyt parhaat päivänsä? Entisöin ja ehostan vanhat ja vaurioituneet mallit.

Kokoamispalvelu­

Haluatko pienoismallin esimerkiksi ensimmäisestä autostasi tai suosikkipelissäsi esiintyvästä lentokoneesta tai panssarivaunusta, mutta sinulla ei ole aikaa tai taitoa koota ja maalata sitä itse? Kokoan pienoismallien rakennussarjat ja maalaan ne toivomallasi tavalla.

Konsultointi­

Onko sinulla mainos- tai elokuva­projekti tai muu työ, johon etsit tietynlaista mallin­rakennus­osaamista? Jos en pysty itse auttamaan, autan sinua löytämään parhaat pienoismallinrakentajat projektiisi.

Ota yhteyttä

Kuinka voin auttaa?

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen ja luotettavan ammattilaisen, jonka kanssa kommunikaatio toimii ja hommat hoituvat mutkattomasti. Sinulla ei tarvitse olla valmiiksi pureskeltua suunnitelmaa. Riittää, että sinulla on ongelma, niin mietitään yhdessä, miten se ratkaistaan.