Ohjelmisto­kehitys

Olen apunasi, kun haluat digitalisoida toimintaasi tai laittaa pystyyn uuden palvelun. Toteutan yksilölliseen tarpeeseesi luodun ohjelmiston palvelemaan asiakkaitasi tai tekemään jokaisesta työpäivästä bitin verran paremman.

Liiketoiminnan kasvaessa tai muuttuessa saattaa eteesi tulla tilanteita, joissa vanhat ohjelmistot eivät enää palvele parhaalla mahdollisella tavalla tai niiden käytöstä on tullut liian vaivalloista, kun maailma ja ihmiset ympärillä ovat muuttuneet. Tai ehkä sinulla on visio täysin uudesta start-upista tai verkkopalvelusta?

Yrityksesi käyttöön varta vasten rakennetulla ohjelmistolla vastaatte juuri teidän yksilöllisiin liiketoiminnallisiin tarpeisiinne silloin kun one size fits all -ratkaisut eivät ratkaise ongelmianne parhaalla mahdollisella tavalla.

Omalla ohjelmistolla voit tehostaa liiketoimintaasi ja erottautua kilpailijoistasi, kun voit tarjota ainutlaatuisia ominaisuuksia ja parempaa käyttäjäkokemusta asiakkaillesi ja työntekijöillesi.

Räätälöity ohjelmisto voidaan alusta alkaen suunnitella toimimaan yhteen olemassa olevien ja hyväksi havaittujen prosessienne kanssa ja integroida osaksi muita käytössänne olevia järjestelmiä. Näin työnteko tehostuu ja aikaa säästyy oleelliseen. Selaimella käytettävä verkko-ohjelmisto kulkee aina mukanasi, ja toimii näppärästi niin puhelimella kuin tietokoneellakin.

Ota yhteyttä, kun haluat tehdä asiakkaittesi ja työntekijöittesi arjesta parempaa.

Palvelut

Ohjelmistot­

Tarvitsetko tarpeisiinne räätälöidyn erikoisratkaisun vaikkapa asiakkuuksien, henkilöstön tai varaston hallintaan? Toteutan näppärästi puhelimissa ja tietokoneissa toimivat laadukkaat sovellukset, jotka hoitavat tehtävänsä älykkäästi ja tehokkaasti.

Verkkopalvelut­

Haluatko luoda yhteisöllisen reseptipalvelun, matkailu- ja tapahtumapalvelun tai vaikkapa verkko-oppimisalustan tai muun kuluttajille suunnatun uuden verkkopalvelun? Olen apunasi ja toteutan sinulle teknisesti ensiluokkaisen, varmatoimisen ja käyttäjäystävällisen alustan, joka myös näyttää hyvältä.

Ylläpito­

Haluatko nukkua yösi rauhassa?

Saat minulta kaikki ohjelmiston, palvelimien ja verkkotunnusten ylläpitoon liittyvät palvelut.

Olen tukenasi ja turvanasi pitämällä huolen, että ohjelmistosi toimii luotettavasti ja nopeasti ja mahdolliset ongelmatilanteet ratkaistaan vikkelästi.

Jatkokehitys­

Eivätkö hyvät ideat ota loppuakseen?

Ohjelmiston käytön myötä tulee usein mieleen monia hyviä ideoita, miten sitä voisi parantaa vielä entisestäänkin. Tai joskus toimintaympäristö muuttuu siten, ettei ohjelmisto enää palvele parhaalla mahdollisella tavalla.

En jätä sinua oman onnesi nojaan, vaan hoidan myös ohjelmistosi jatkokehityksen uusien ideoiden ja muuttuvien tarpeiden mukaan.

Alihankinta ja yhteistyöt­

Mis sie tarviit oikein hyvvää miestä.

Toimin mielelläni yhteistyössä muiden freelancereiden kanssa tai hyppään avuksi yritykseesi, kun tarvitsette monipuolista full-stack-osaajaa.

Laaja-alaisen osaamiseni ansioista pystyn tarvittaessa auttamaan ohjelmistokehityksen lisäksi myös visuaalisessa suunnittelussa, käyttöliittymien viilaamisessa ja kaikessa muussakin, mitä verkkopalveluprojektin onnistuneessa läpiviennissä vaaditaan.

Voin työskennellä eri pituisissa projekteissa joko freelancerina tai työsuhteessa. Ydinosaamistani on moderni PHP-kehitys, mutta osaan paljon muutakin:

Lue lisää osaamisestani CV:stäni.

Referenssit

Ohjelmisto­kehitys

Pienoismallit.net

Pienoismallit.net on Suomen suurin pienoismalliharrastajien yhteisö. Toteutin kattavan sivustouudistuksen, jossa päivitin vanhentuneen palvelun vastaamaan tämän päivän tarpeisiin.

Avainsanat

 • Ohjelmistokehitys
 • Verkkopalvelu
 • Logo
 • Käyttöliittymä
 • Yritysilme
 • Ylläpito

Avustajapiste

Toteutin avustaja­palveluja välittävälle yritykselle toiminnan­ohjaus­järjestelmän. Järjestelmä on vastuussa muun muassa työvuoro­suunnittelusta, työntekijä- ja asiakasrekisterien ylläpidosta, palkka-aineistojen luomisesta, poissolo­seurannasta, raportoinnista ja tilastoinnista.

Avainsanat

 • Ohjelmistokehitys
 • Käyttöliittymä
 • Logo
 • Yritysilme
 • Ulkoasu
 • Ylläpito

Ota yhteyttä

Kuinka voin auttaa?

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen ja luotettavan ammattilaisen, jonka kanssa kommunikaatio toimii ja hommat hoituvat mutkattomasti. Sinulla ei tarvitse olla valmiiksi pureskeltua suunnitelmaa. Riittää, että sinulla on ongelma, niin mietitään yhdessä, miten se ratkaistaan.