Verkko­sivut

Kotisivut ovat tärkein käynti­korttisi. Mutkattomasti toimivilla tyylikkäillä sivuilla annat hyvän ensi­vaikutelman asiakkaillesi ja sidos­ryhmillesi.

Vain omalla verkkosivustolla voit saada viestisi kuuluviin aina sellaisena kuin haluat. Omalla sivustolla sinulla on täysi hallinta sisällöstä, ulkoasusta ja toiminnallisuuksista. Niihin pitkäjänteisesti panostamalla näkyvyytesi ei ole pelkästään somepalveluiden ja digijättien mielivaltaisten algoritmien armoilla.

Verkkosivut antavat myös ammattimaisemman ja luotettavamman kuvan yrityksestäsi verrattuna kilpailijoihin, joilla ei ole omia sivuja. Ne tarjoavat lukuisia erilaisia mahdollisuuksia tarinasi kertomiseen sekä tuotteiden ja palveluiden esille tuontiin. Verkkosivut mahdollistavat myös vahvan brändinrakennuksen, ja niiden avulla on mahdollista tarjota erilaisia sisältöjä, jotka sopivat toimialaasi sekä omaan tapaasi tehdä viestintää ja kohdata asiakkaita.

Kotisivuillasi voit myös tarjota parempaa asiakaspalvelukokemusta erilaisten työkalujen, kuten chattien, usein kysyttyjen kysymysten, käyttöohjeiden ja yhteystietolomakkeiden avulla. Omalla verkkosivustolla tärkeät asiat ovat paremmin tallessa ja hakukoneiden löydettävissä, eivätkä ne huku sosiaalisen median loputtomiin feedeihin.

Vain omien verkkosivujen avulla digitaalinen olemassaolosi voi olla yhtä ainutlaatuista kuin yrityksesikin on. Ota yhteyttä, niin rakennetaan brändisi näköinen verkko­sivusto, jolla erotut eduksesi.

Palvelut

Verkko­sivustot­

Kotisivut kaikilla mausteilla.

Suunnittelen ja toteutan käyttäjä- ja hakukoneystävälliset responsiiviset verkkosivut, jotka puhuttelevat ja palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla kohderyhmääsi. Toteutukseni ovat saavutettavia, käytettäviä ja löydettäviä, ja ne toimivat erinomaisesti kaikissa laitteissa ruudun koosta riippumatta.

Keskustellaan alkuun, mitkä ovat tavoitteesi ja ideoidaan parhaat tavat saavuttaa ne. Käydään sitten yhdessä läpi, miltä sivuston tulisi näyttää ja mitä toimintoja pitäisi löytyä. Tämän jälkeen teen sinulle selkeän kiinteähintaisen tarjouksen.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen aloitan sivujen toteutuksen, ja sovitussa aikataulussa saat ensimmäisen version sivustosta katseltavaksi ja hypisteltäväksi. Tehdään tarvittavat muutokset, ja kun sivusto on toimivaksi todettu, julkaisen sen.

Saat minulta kaiken tarvitsemasi avaimet käteen -periaatteella. Hoidan puolestasi kaikki palvelimiin ja verkkotunnuksiin liittyvät asiat, ja pystyn auttamaan monissa muissakin digitaalista toimintaasi koskevissa pulmissa.

Yllä­pito­

Haluatko nukkua yösi rauhassa?

Saat minulta kaikki sivuston, palvelimien ja verkkotunnusten ylläpitoon liittyvät palvelut. Olen tukenasi ja turvanasi pitämällä huolen, että sivustosi toimii luotettavasti ja nopeasti ja mahdolliset ongelmatilanteet ratkaistaan vikkelästi.

Jatko­kehitys­

Eivätkö hyvät ideat ota loppuakseen?

Voit itse päivittää sivustosi sisältöjä, mutta kun tarvitset isompia muutoksia, niin hoidan myös sivustonne jatkokehityksen muuttuvien tarpeiden ja uusien ideoiden mukaisesti.

Sisällön­tuotanto­

Tarvitsetko yhden kuvan tai tuhat sanaa?

Autan sinua luomaan tekstisisällöt, jotka ovat brändisi näköisiä ja puhuttelevat asiakkaitasi.

Kirjoitan tekstit yhdessä ideoimiemme aiheiden pohjalta tai voit itse kirjoittaa luonnokset, jotka minä oikoluen ja muokkaan julkaisukuntoon.

Autan myös tekstejä tukevien kuvien valinnassa ja kuvankäsittelyssä. Suunnittelen myös brändisi mukaiset kuvitukset.

Verkko­kaupat­

Suunnataanko käppyrät kohti koillista?

Toteutan verkkosivustosi yhteyteen sinun näköisesi verkkokaupan käyttämällä maailman suosituinta verkkokauppa-alustaa, WooCommercea.

Verkko­sivustojen ja verkko­kauppojen ulkoasut­

Suunnittelen modernit responsiiviset ulkoasut sanallisten kuvausten, luonnoksien tai rautalankamallien pohjalta. Tuotan tarvittavista näkymistä valmiit HTML-, CSS- ja kuvatiedostot, jotka voitte joko itse implementoida sivustollenne tai jättää senkin minun huolekseni.

Voin suunnitella ulkoasun olemassa olevan graafisen ohjeistuksen pohjalta tai luoda täysin uuden visuaalisen ilmeen. Voin myös muokata eri julkaisujärjestelmissä ja verkkokaupoissa olevia valmiita ulkoasuteemoja brändisi ilmeeseen sopivaksi tai tehdä ulkoasun suoraan haluamasi WordPress-teeman pohjalta.

Mieluiten käytän UI-suunnittelussa Tailwind CSS:ää, joka nopein ja siten myös edullisin vaihtoehto. Jos Tailwind ei ole kuitenkaan teidän juttunne, sujuu minulta toki myös SASS:n, LESS:n ja puhtaan CSS:n kirjoittaminen ja semanttinen nimeäminen BEM:llä tai ilman.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen freelancerin avuksesi verkkopalvelusi ulkoasun suunnitteluun.

Alihankinta ja yhteistyöt­

Mis sie tarviit oikein hyvvää miestä.

Toimin mielelläni yhteistyössä muiden freelancereiden kanssa tai hyppään avuksi yritykseesi, kun tarvitsette monipuolista full-stack-osaajaa.

Laaja-alaisen osaamiseni ansioista pystyn tarvittaessa auttamaan ohjelmistokehityksen lisäksi myös visuaalisessa suunnittelussa, käyttöliittymien viilaamisessa ja kaikessa muussakin, mitä verkkopalveluprojektin onnistuneessa läpiviennissä vaaditaan.

Voin työskennellä eri pituisissa projekteissa joko freelancerina tai työsuhteessa. Ydinosaamistani on moderni PHP-kehitys, mutta osaan paljon muutakin:

Lue lisää osaamisestani CV:stäni.

Referenssit

Verkko­sivut

Avustajapiste

Verkkosivusto avustajapalveluja välittävälle yritykselle. Suunnittelin verkkosivujen lisäksi myös logon ja yritysilmeen.

Avainsanat

 • Verkkosivusto
 • Yritysilme
 • Logo
 • Ulkoasu
 • Kuvitus
 • Ylläpito

Bonavia

Tieisännöinti- ja kirjanpitopalveluja tarjoavan yrityksen verkkosivusto ja visuaalinen ilme.

Avainsanat

 • Verkkosivusto
 • Yritysilme
 • Logo
 • Ulkoasu
 • Kuvitus
 • Ylläpito

Ota yhteyttä

Kuinka voin auttaa?

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen ja luotettavan ammattilaisen, jonka kanssa kommunikaatio toimii ja hommat hoituvat mutkattomasti. Sinulla ei tarvitse olla valmiiksi pureskeltua suunnitelmaa. Riittää, että sinulla on ongelma, niin mietitään yhdessä, miten se ratkaistaan.